OBRAZEM: Desítky Ústečanů zhlédly nevšední kulturní zážitek, aby pomohly nevidomému plavci
Letní koncert kapely Beatles Revival Band and Orchestra. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Kapela The Boom Beatles Revival Band and Orchestra opět pomáhala. V prostorách zahrady palácové vily Carla Friedricha Wolfruma v sobotu 16. června uspořádala desátý letní benefiční koncert. Získané prostředky letos putují na ústeckého nevidomého plavce Miroslava Smrčku.

Předkapelou byla skupina muzikantů Oskar Petr trio. Na akci dorazily desítky návštěvníků. „Ještě nemáme spočítána všechna předprodejní místa vstupenek, ale už teď můžeme prozradit, že se nám povedlo vybrat stejnou částku jako při letních koncertech v minulých letech, která vždy činila okolo dvaceti tisíc korun,“ uvedl Pavel Nepivoda frontman kapely.

Akce se konala za velké podpory Českého rozhlasu Sever, který v palácové vile Carla Friedricha Wolfruma sídlí a nadačního fondu Světluška.

Fotogalerie:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru