Strážníci pomáhali hasičům u dvou požárů v Ústí
Požár v ulici U Chemičky. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – U dvou požárů v Ústí nad Labem pomáhali hasičům strážníci městské policie. V jednom případě hořela provozovna, kde se vyrábí kebab, ve druhém starý neobývaný dům.

První požár vypukl v neděli před polednem. „Hlídka strážníků vyjela do ulice U Nádraží, kde v provozovně Madium došlo k požáru, který vznikl při přípravě kebabu, jejž obsluha upravuje na otevřeném ohni. Strážníci se pokusili začínající požár uhasit hasícím přístrojem z vybavení služebního vozidla. Zhruba za tři minuty přijeli hasiči a likvidaci požáru převzali a zajistili,“ upřesnil Jan Novotný, zástupce ředitele Městské policie Ústí nad Labem. Nikdo nebyl zraněn.

K dalšímu podobnému zásahu jeli strážníci v pondělí brzy ráno. „Ve 4.50 hodin telefonoval na tísňovou linku městské policie jeden z občanů, že v ulici U Chemičky z jednoho z opuštěných domů vychází kouř. Strážníci na místě zjistili, že v horním patře se šíří oheň. Hlídka okamžitě přivolala hasiče, kteří pomocí výsuvné plošiny požár zlikvidovali,“ sdělil Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru