Zfetovaný muž měl napadnout ženu, v trolejbusu se dobýval na řidiče
Muž nakonec skončil v poutech. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Oznamovatel sdělil ústeckým strážníkům při jejich kontrolní činnosti v centru města, že v ulici Masarykova se pohybuje narkoman, který fyzicky napadl kolemjdoucí ženu a teď právě nasedl do trolejbusu číslo padesát jedna, kterým odjel směrem na Severní Terasu.

Hlídka se za odjíždějícím trolejbusem ihned vydala a dojela ho v ulici Bělehradská. Zde řidič trolejbusu strážníkům označil muže, který ve zmiňované zastávce nastoupil a dále hlídce uvedl, že onen muž se na něho při jízdě dobýval přes ochranné sklo.

Strážníci dotyčného vyvedli z trolejbusu a lustrací zjistili, že se jedná o Radka Z.(1985), bytem Ústí nad Labem. "Při zjišťování totožnosti jmenovaného začal být dotyčný agresivní i na hlídku strážníků, proto ho strážníci zpacifikovali a muž nakonec skončil v poutech. Vzhledem k tomu, že zadržený byl pod vlivem drogy a nebyl schopen své jednání ovládat, byl strážníky odvezen do Masarykovy nemocnice, kde byl umístěn na detoxikačním oddělení," uvedl k zákroku Jan Novotný z ústecké městské policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru