Žena díky své nadváze nedokázala vstát ze země, pomoci jí museli hasiči
Strážníci museli do bytu přivolat i hasiče, kteří za pomocí transportní plachty ženu zvedli. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí ve čtvrt na 8 večer byl na žádost operačního střediska městské policie proveden výjezd strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice V podhájí, odkud telefonovala žena, která doma spadla z postele a díky své vysoké nadváze nebyla schopna sama vstát.

Strážníci na místě zjistili, že se jedná o Jiřinu K. (ročník 1947), která strážníkům sdělila, že váží zhruba dvě stě kilogramů. Z tohoto důvodu si přítomná hlídka přivolala vysílačkou na pomoc ještě další dva strážníky, ale ani společnými silami se jim dotyčnou nepodařilo dostat zpět do postele. Vzhledem k vzniklé situaci přivolali strážníci do bytu jmenované i hasiče, kteří při zvednutí ženy použili transportní plachty a společně se strážníky ji uložili zpět do postele. Celý případ se odehrál bez zranění dotyčné ženy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru