Dopravní nehody v Ústí si v minulém týdnu vyžádaly dva lidské životy
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Smutnou statistiku dopravní nehodovosti za uplynulý týden zveřejnili ústečtí policisté. Nejčernějším dnem pro metropoli Ústeckého kraje bylo úterý 21. března.

První dopravní nehodu se smutným koncem museli v dopoledních hodinách řešit dopravní policisté v Děčínské ulici. Příčinou smrti třiapadesátiletého řidiče byla zřejmě náhlá nevolnost, kvůli které muž havaroval. (Psali jsme).

Druhý střet s tragickým koncem se odehrál ve stejný den ve večerních hodinách u ústecké Masarykovy nemocnice. Seniorku přecházející mimo přechod pro chodce na frekventované silnici smetlo projíždějící auto. Žena byla ve velmi vážném stavu záchranáři okamžitě transportována na ústeckou emergency. Bohužel i přes veškerou snahu se zdravotníkům její život nepodařilo zachránit.

Dopravní policisté v minulém týdnu na Ústecku vyjížděli ke třiatřiceti dopravním nehodám. Je to nejvíce z celého Ústeckého kraje. Nejčastější příčinou střetů byl nesprávný způsob jízdy, nedání přednosti v jízdě, nepřiměřená rychlost a nesprávné předjíždění.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru