Místo domů dojel mladík do policejní cely
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Krušná rána opilcova, tak toto známé pořekadlo se hodí na jednadvacetiletého řidiče. Policisté z oddělení hlídkové služby ho přistihli v sobotu kolem šesté hodiny ranní v centru Ústí pod vlivem alkoholu za volantem Fordu Galaxy.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že při silniční kontrole hlídka vyzvala mladíky, aby se podrobil dechové zkoušce na alkohol, což učinil. „Výsledek zkoušky byl ovšem pozitivní s naměřenou hodnotou 1,16 promile. Policisté řidiči zakázali pokračovat v jízdě, zadrželi mu řidičský průkaz a eskortovali ho do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, zákaz činnosti nebo peněžitý trest,“ dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru