Ústí nad Labem – Titulem Lékař roku v kategorii Lékař ambulantní specialista se pyšní lékařka Monika Frydrychová pracující na Ortopedickém oddělení v ústecké Masarykově nemocnici. Zvítězila v anketě, kterou každoročně vyhlašuje Unie pacientů České republiky.

Monika Frydrychová z ústecké ortopedie zvítězila v kategorii, ve které hlasovali sami pacienti. Lékařka svou praxi nevykonává jen v ambulanci, ale rovněž provádí ortopedické výkony na operačním sále. 

Daniela Musilová z Unie pacientů České republiky v tiskové zprávě uvedla: „Anketa Lékař roku je koncipována tak, aby zvýšila prestiž lékařského povolání  a zároveň dala pacientům i odborné veřejnosti  možnost ocenit nejen odborné, ale i lidské kvality těch, kteří pečují o naše zdraví. Také má posilovat dialog mezi lékaři a pacienty a zlepšit interakci mezi nimi.“

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru