Množí se krádeže kol, zloději sebrali další tři
Ilustrační foto: pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí – Krádeže jízdních kol nebo i příslušenství se v posledních dnech rozšířily v Ústí nad Labem. Před deseti dny byl drahý bicykl odcizen v centru města, kde byl chvíli opřený o zídku u baru. Nyní přes víkend přibyla tři ukradená horská kola z kočárkárny v domě na Střekově.

„Ze společných prostor kočárkárny v ulici Karla IV. zatím neznámý pachatel odcizil tři horská kola. Způsobená škoda se pohybuje kolem 43 tisíc korun,“ upřesnila Veronika Hyšplerová. Pachatel nebo pachatelé ukradli kola během víkendu. Policisté po nich pátrají.

V Pincově ulici zase neznámý pachatel neukradl přímo kola, ale držák na ně. „Šlo o držák na kola k vozidlu, který byl odcizen ze sklepní kóje. Zloděj nejprve vytrhl dřevěný sloupek ze sklepní kóje a vzniklu mezerou pak odcizil držák. Majiteli vznikla škoda kolem 7 500 korun,“ dodala Veronika Hyšplerová.

O prvním ukradeném kole jsme psali ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru