Opilá žena ležela na ulici a nedokázala vstát
Strážníci a opilá žena na ulici. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Žena v Mahenově ulici byla tak silně opilá, že ležela na vozovce a nedokázala vstát. Strážníci městské policie k ní museli přivolat i záchranku.

Případ se začal odvíjet ve středu krátce po půlnoci. Na tísňovou linku městské policie nejprve někdo zavolal, že v ulici Beneše Lounského dochází k rušení nočního klidu. Strážníci vyjeli místo zkontrolovat.

„V uvedené ulici žádný problém nezjistili, a tak ještě zkontrolovali širší okolí celé lokality. V Mahenově ulici pak narazili na tělo alkoholem ochromené ženy,“ uvedl Jan Novotný z Městské policie Ústí nad Labem.

Žena nebyla schopná pohybu ani komunikace. Vzhledem k jejímu závažnému stavu strážníci přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která ženu středního věku  převezla do Masarykovy nemocnice. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru