Ústí nad Labem- Nechat kočárek venku i s malým miminkem se vymstilo muži na Střeově. Otec údajně kočárek ve čtvrtek v podvečer "zaparkoval" před panelovým domem v blízkosti restaurace a miminko nechal bez dozoru jen několik minut. "Opuštěný" kočárek vzápětí odvezl ústecký bezdomovec. 

Ilustrační snímek kočárku. Foto: Jan Vraný

Podle ústecké policejní mluvčí Veroniky Hyšplerové oznámil policistům na Střekově otec, že se mu ztratil kočárek i s dítětem. O pár chvil později ale na policejní oddělení přišel bezdomovec s tím, že nalezl u kontejneru kočárek, který odvezl a až po chvilce zjistil, že v něm je  živé miminko.

Bezdomovec si opuštěný kočárek vzal, neboť se domníval, že ho někdo vyhodil. Dítěte si tak prý vůbec nevšiml, a to až do doby, než  zaslechl dětský pláč. Pak se vydal na policii. "Jsme opravdu moc rádi, že se muž bez domova zachoval tímto způsobem a dítě vzápětí odvezl na policejní služebnu," řekla mluvčí ústeckých policistů Veronika Hyšplerová s tím, že  bezdomovec je nyní podezřelý z trestného činu krádeže.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru