V policejní síti v ústeckých podnicích končilo 16 opilých teenagerů
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na podávání alkoholu mladistvým a nezletilým se v pátek ve večerních hodinách v zábavních podnicích zaměřili ústečtí policisté. Akce trvala pět hodin a kontrolou prošly desítky teenagerů.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že kontrolní akce odhalila šestnáct podnapilých, kteří nedovršili 18 let. „Nejmladšímu z nich bylo 14 let. Reakce rodičů tohoto chlapce, kterým policisté následně volali, byla taková, že má zítra 15. narozeniny a že to vlastně vůbec nevadí, protože slaví. Nevyšší naměřenou hladinou alkoholu bylo 1,43 promile u 17 letého chlapce,“ doplnila k výsledkům kontroly policistka.

Akce zaměřená na podávání alkoholu dětem skončila ve v sobotu ve tři hodiny ráno. „Dnes už ale víme, že akce obdobného charakteru se budou opakovat i v budoucnu. Je to právě alkohol, se kterým se v poslední době bohužel setkáváme až příliš často. Ať již to je podnapilá mládež, která se následně dopouští různých drobných přestupků proti majetku nebo veřejnému pořádku nebo nezodpovědní opilý řidiči,“ dodala Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru