Řidič v Jateční ulici nadýchal přes dvě promile
Ilustrační foto.
Ústí nad Labem

Ústí – Řidič za volantem Škody Octavia nadýchal o víkendu kolem jedné hodiny v noci přes dvě promile alkoholu. Policisté mu zakázali další jízdu, muž byl obviněn z trestného činu.

Muž byl přistižen v ústecké Jateční ulici. „Policisté mu zkontrolovali doklady a pak ho vyzvali k dechové zkoušce. Ta ukázala vysokou hladinu alkoholu,“ uvedla Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí nad Labem.

Policisté muži zakázali pokračovat v jízdě a na místě mu odebrali řidičský průkaz. Putoval do policejní cely. Následující den muži ve věku 52 let sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Soud mu může uložit dlouhý zákaz řízení a peněžitý trest, ale také trest odnětí svobody až do výše jednoho roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru