Blokové čištění startuje 3. dubna. Překážející auta se budou odtahovat
Ilustrační foto.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – V dubnu začne tradiční jarní blokové čištění ulic a dalších veřejných ploch ve městě. Majitelé aut by měli dobře sledovat dopravní značení, protože v uvedených termínech bude na místech čištění zakázáno parkování. Překážející auta budou odtažena a řidiče by čekala zbytečná pokuta.

Upozornila na to ve středu ústecká radnice. „První kolo blokového čištění začne 3. dubna. První lokalitou pro úklid bude Masarykova ulice v úseku od „rondelu“ po Šaldovu, dále Masarykova – Mírové domy čp. 1940 a Herbenova,“ upřesnila Romana Macová z Magistrátu města Ústí nad Labem.

Blokové čištění pak bude pokračovat po etapách po celé jaro až do června 2018. „Poslední bude uklizena Spartakiádní ulice,“ dodala Romana Macová. Ulice v příslušných lokalitách a termínech budou včas označeny informací o čištění a zákazu stání. „Auta, která by na místě zůstala, by překážela vyčištění lokality, proto by je město muselo nechat odtáhnout. Řidičům tedy doporučejeme pečlivě sledovat dopravní značení a v uvedeném termínu se jím řídit, aby předešli zbytečným odtahům vozidel,“ uvedla mluvčí magistrátu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru