V části centra Ústí nepoteče voda. Městské lázně zůstanou uzavřené pro veřejnost
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Špitálské náměstí – Provozní havárie na vodovodním řadu zastaví v úterý dodávku vody v části centra Ústí. Zavřít musely i pro tento den ústecké Městské lázně.

„Z důvodu provozní havárie na vodovodním zařízení dojde k přerušení dodávky pitné vody v Ústí nad Labem v ulicích Brněnská, Vaníčkova, Panská a Špitálské náměstí. Vzhledem k nutnosti zajištění materiálu a vytýčení inženýrských sítí bude oprava havárie, spojená s odstávkou vody, provedena v termínu 20. 3. 2018 od 8:00 hodin do cca 16:00 hodin. Náhradní zásobování zajištěno cisternou. Za vzniklou situaci se svým zákazníkům omlouváme,“ informuje na svých stránkách společnost Severočeské vodovody a kanalizace.

Přerušení dodávky pitné vody uzavře v úterý pro veřejnost Městské lázně sídlící na Špitálském náměstí. „Jsme nuceni uzavřít provoz bazénu, sauny i kondičního centra. Velmi Vám děkujeme za pochopení a od středy 21. 3. 2018 se na Vás opět těšíme,“ píší na webu Městské služby města Ústí nad Labem, které lázně provozují.

Příznivci plavání a vodních radovánek mohou v úterý 20. března využít Plaveckého areálu na nedaleké Klíši, který je veřejnosti otevřen od 10.00 hodin do 21.00 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru