První klapka krimiseriálu RAPL 2 v Ústí padne již na konci února. Přinese dopravní omezení
Zdroj: webové stránky magistrátu města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – První klapka při natáčení krimiseriálu RAPL 2 v Ústí nad Labem padne již na přelomu měsíce února a března. Filmový štáb obsadí parkoviště u ústeckého Domu kultury, což sebou ponese dopravní omezení v jeho okolí.

Jak uvádí web ústeckého magistrátu, motoristé mířící do centra Ústí si musí dát pozor na zábor parkoviště v ulici Velká Hradební, před Domem kultury, od křižovatky s ulicí Dvořákova k přechodu pro chodce. „Možnost využití objízdné trasy povede ulicí Dvořákova a ulicí Na Schodech,“ informuje město Ústí nad Labem na svém portálu. Dopravní omezení potrvá od 28. února do 2. března. Podle zjištění redakce E – Ústí.cz se na přelomu měsíce února a března budou točit v Ústí hlavně scény v interiérech.

Jak uvedl na podzim loňského roku režisér a scénárista Jan Pachl v tiskové zprávě, seriál zacílí na téma obchod s lidmi. „Děj jsme přestěhovali z Krušných hor do Ústí nad Labem, řeka bude mít v sérii jednu z hlavních rolí. Točit se bude také na Mostecku a podíváme se do Děčína, kde jsme točili Cirkus Bukowsky. Dostaneme se i do Prahy, jeden díl se odehrává na Sázavě, a dva dokonce v exotické Černé Hoře,“ uvedl na podzim loňského roku v tiskové zprávě režisér a scénárista Jan Pachl.

Josef Viewegh jej doplnil: „Diváci se mohou těšit na kompletní partu vyšetřovatelů v čele s majorem Kunešem, náčelníkem Rohanem, Lupínkem, Máchou i Slepičkovou. K nim budou postupně přibývat postavy další. Milé je, že po úspěchu první série chtějí známí herci v našem seriálu hrát, někteří nás sami oslovují a my si teď můžeme velkopansky vybírat.“

I v druhé sérii zůstane major Kuneš stejným „morousem s něžnou duší“, jak jej diváci znají z první řady. „Kdysi jsem řekl, že kdybych se mohl chovat úplně svobodně, tak bych se choval asi jako major Kuneš. On je takový archetyp detektiva, který si může dělat, co chce. Myslím si ale, že kdyby se takto choval někdo ve skutečném životě, tak by asi dlouho nepřežil, je to zkrátka hulvát. Abych to shrnul, moc toho společného nemáme, i když ta figura samozřejmě vychází ze mě,“ poznamenal představitel hlavní role Hynek Čermák.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru