VIDEO: Kriminalisté našli drogy za více než 4 miliony, z Teplicka se vozily do celé republiky
Zajištěné drogy. Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Teplicko - Kriminalisté z teplického Toxi týmu zajistili pervitin za miliony korun, muž schovával drogy ve speciálně upraveném autě.

Kriminalistům z teplického Toxi týmu se podařilo zajistit drogy, jejichž hodnota by se na černém trhu pohybovala kolem čtyř a půl milionu korun. Jedná se o největší množství pervitinu, které se na jednom místě teplickým kriminalistům podařilo v posledních letech zajistit. Pervitin vezl v autě 53letý muž.

Policisté získali poznatky, že by se z našeho okresu měl ve větším množství vyvážet pervitin do celé republiky a to ve speciálně upraveném vozidle. Tato informace se potvrdila. Minulý týden našli kriminalisté ve vozidle podezřelého muže skoro čtyři a půl kilogramu pervitinu.

https://www.youtube.com/watch?v=7YDPRf1q5RQ

Muž měl schované drogy ve velice důmyslném úkrytu, který byl při běžné silniční kontrole neodhalitelný, k jeho objevení pomohl kriminalistům speciálně vycvičený pes. „Skrýš byla umístěna pod zadními sedadly v místech, kde se měly nacházet nádrže na CNG pohon. Když služební pes místo označil, policisté v úkrytu našli igelitový pytel, ve kterém byly čtyři sáčky, z nichž každý obsahoval kilo drogy a jeden menší s téměř půl kilem pervitinu,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Třiapadesátiletý muž byl zadržen a následně obviněn z neoprávněné výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Vzhledem k značnému množství drog, které byly ve vozidle ukryty, byl vzat obviněný do vazby, kde bude čekat na verdikt soudce, který ho může v případě uznání viny poslat až na dvanáct let za mříže.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru