Střekov – Po úspěšném prvním veřejném in-line bruslení v Ústí nad Labem se rozhodli organizátoři akci zopakovat. V hale GET POWER GYM (pozn.red. bývalý Slavoj) proběhne v sobotu 3. února od 16.00 do 18.00 hodin druhé veřejné in-line bruslení pro děti i dospělé.

Vstupné na akci přijde bruslící na padesát korun, doprovod zdarma. Na in-line bruslích musí být sundaná brzda. Návštěvníci, kteří nemají kolečkové brusle, si je mohou na místě zapůjčit. K dispozici budou za dvacet korun v omezeném množství od velikosti 29 až po 39. Pro zájemce o výuku budou v hale instruktoři. Cena výuky se pohybuje od padesáti po sto korun, podle jejího rozsahu.

{article title="OBRAZEM: První veřejné halové in-line bruslení přilákalo desítky návštěvníků. Instruktoři závěrem předvedli krátkou exhibici"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru