Louny - Znovu žádáme naše čtenáře o pomoc při pátrání po odcizené hudební technice. Jedná se o CD/USB/MIDI player Pioneer CDJ-2000 NEXUS, který zmizel z parkoviště před Retro Clubem v Lounech na adrese Husova 2382. Není ale vyloučeno, že se práve může nacházet kdekoliv jinde v kraji, případadně v republice.

Událost byla policii nahlášena v sobotu v 5 hodin a 15 minut ráno, k odcizení mohlo dojít v čase zhruba od 4:20 do 5:00 hodin. Player byl uložen v černo-červené krabici. Ta se našla v sobotu odpoledne na rohu objektu u křoví nedaleko místa krádeže.

2001player4

Prosíme všechny možné svědky, kteří mohli zahlédnout někoho podezřelého, aby se ozvali na policii, případně na telefonní číslo 730 643 648, či na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Za případné informace vedoucí k nalezení odcizené techniky bude nálezce finančně odměněn částkou 10 tisíc korun. Výrobní číslo přehrávače je NKMP041963YY.

2001player

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru