Chcete si zahrát v pokračování seriálu Rapl? Nábor na kompars bude probíhat od 13. února
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Česká televize připravuje pokračování úspěšného televizního seriálu Rapl, jehož děj se z Karlovarska přesune především do Ústí nad Labem a okolí. Děj druhé kriminální série s osobou hlavního hrdiny, policejního vyšetřovatele Kuneše (v podání Hynka Čermáka), se zde bude točit v termínu od 15. 2. do 30. 9. 2018.

Podplukovník Rohan je po zrušení detašovaného pracoviště v Jáchymově pověřen vedením kriminálky v Ústí nad Labem. V seriálu se tak objeví známá parta vyšetřovatelů v čele s majorem Kunešem, Lupínkem, Máchou i Slepičkovou. K nim postupně budou přibývat postavy další. Výrazným motivem této série je řeka, důležitá dopravní spojnice, která kriminalistům přináší nové případy. Některé z nich připlouvají proti proudu i z Německa...

Vzhledem k tomu, že je s natáčením samozřejmě spojena řada dopravních omezení, uzavírek ulic atp., doporučujeme sledovat informace na webových a facebookových stránkách města Ústí n. L. a Filmové kanceláře Ústeckého kraje.

Česká televize na natáčení seriálu „RAPL2“ hledá muže i ženy ve věku 17 - 70 let. Nábor bude probíhat dne 13. 2. 2018 od 10:00 do 18:00 hod. v Kulturním středisku města Ústí nad Labem, na adrese Velká Hradební 33.

2201rapl2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru