OBRAZEM: První veřejné halové in-line bruslení přilákalo desítky návštěvníků. Instruktoři závěrem předvedli krátkou exhibici
Veřejné halové in-line bruslení na Střekově. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov - Dům dětí a mládeže uspořádal v prostorách haly GET POWER GYM (pozn. red. bývalý Slavoj) v sobotu 20. ledna první veřejné halové in-line bruslení pro děti a dospělé. Akce přilákala desítky návštěvníků.

Zabruslit si na kolečkových bruslích přišel Petr Novák s rodinou. „Je to dobrý nápad. Další z akcí v Ústí, na kterou se dá vyrazit s dětmi. Pamatuji si, jak jsem ve zdejší hale hrával fotbal. Je dobře, že se z ní nestala ruina,“ dodal Petr Novák.

Instruktoři z InlineSkating.cz, kteří vedou v ústeckém Domu dětí a mládeže kroužky in-line bruslení a o prázdninách pořádají příměstské tábory, radili začátečníkům, jak správně kolečkové brusle ovládat. „Kvituji tuto službu, a že si mohu zabruslit v hale. Parkety jsou měkčí, než asfalt nebo při klasickém bruslení led, pády tolik nebolí,“ uvedla se smíchem mladší žena.

Návštěvníci si rovněž pochvalovali, že vstupné platili jen bruslící. „Manžel a děti dostali pásky, aby mohli na parketovou plochu. Jako doprovod jsem platit nemusela. Mají to dobře zorganizované, lépe než na zimních stadionech, kde platíte rovnocenné vstupné, ať bruslíte či nikoliv,“ ocenila Jana Košťálová.

Tomáš Vršinský, hlavní organizátor veřejného halového in-line bruslení uvedl, že již plánují za čtrnáct dní akci zopakovat. „Dnes přišly bruslit převážně děti. Chtěl pozvat více dospělých. I oni mohou využít výuky instruktorů a zdokonalit se v jízdě na kolečkových bruslích. Veřejné halové in-line bruslení je pro všechny věkové skupiny,“ dodal Tomáš Vršinský. 

Na závěr instruktoři z InlineSkating.cz předvedli krátkou exhibici, při které návštěvníci viděli, jaké triky se dají na kolečkových bruslích provádět a co všechno se lze naučit. 

Akci si pochvaloval i jednatel sportovní haly GET POWER GYM Miloš Podolský. „Návštěvníci mohou využít našeho e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a napsat nám, jak se jim první veřejné halové in-line bruslení pro děti a dospělé líbilo. Zároveň nám mohou posílat náměty, které akce nebo služby by ve zdejší hale uvítali,“ řekl závěrem Miloš Podolský.

FOTOGALERIE

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru