PRÁVĚ TEĎ: Plavecký areál Klíše je znovu otevřený
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Klíše – Od středečních dopoledních hodin mohou milovníci vodních sportů a fitness opět zavítat do Plaveckého areálu Klíše. Pracovníci Městských služeb Ústí nad Labem, které areál spravují, zprovoznili zavirovaný server obsluhující pokladní systém.

Kvůli zavirovanému serveru nemohli recepční plavecké haly prodávat v úterý vstupenky, nešlo čipy otevírat skříňky a využívat dalších služeb navázaných na pokladní systém.

Plavecký areál Klíše nabízí návštěvníkům padesátimetrový plavecký bazén s parametry závodního bazénu + dětský bazén, saunu, fitness centrum, bufet s občerstvením.{article Plavecký areál na Klíši uzavřel nefunkční pokladní systém}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}


 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru