Benefiční představení přineslo potlesk vestoje
Benefiční představení Římské noci. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Brilantní výkony Simony Stašové a Oldřicha Víznera v Římských nocích, které přinesla Ústečanům jako benefiční představení společnost Adler, ocenilo zaplněné Severočeské divadlo potleskem vestoje.

„Poděkování patří nejen skvělým protagonistů, ale především všem, kteří si v předvánočním čase našli chvilku a přišli do divadla,“ říká marketingová ředitelka Martina Weberová. Zakoupením vstupenky přispěl každý z návštěvníků i svým dílem onkologickému oddělení Krajské zdravotní Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, kam konečný výtěžek z akce poputuje. Šek bude stejně jako v minulých letech předán u příležitosti vánočního koncertu skupiny The Boom, který letos proběhne 16. prosince v ústeckém Domě kultury.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru