Beneficí Římské noci pomůže společnost ADLER ústecké onkologii
Zdroj foto: archiv Simony Stašové
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Poslední vstupenky na benefiční představení Římské noci, které se koná 6. prosince, jsou se slevou ještě k mání v Severočeském divadle v Ústí nad Labem. Aktuální cena vstupného činí 350 – 370 Kč. Představení s excelentními herci Simonou Stašovou a Oldřichem Víznerem organizuje společnost ADLER, která celý výtěžek z akce věnuje onkologickému oddělení Krajské zdravotní v ústecké Masarykově nemocnici.

Předprodej vstupenek probíhá v obou vstupenkových pokladnách divadla. V obou je možnost platby kartou, vstupenky lze rovněž zarezervovat na adrese: http://www.operabalet.cz/. Proč právě Římské noci a proč právě onkologie? Tuto dvojitou otázku jsme položili vedoucí oddělení marketingu společnosti ADLER Martině Weberové.

„Přestože jsme historicky poměrně mladou společností, která působí na trhu sedmnáct let, uvědomujeme si naši společenskou odpovědnost vůči potřebnějším. I když jsme firma s širokou mezinárodní působností, sídlo stále zůstává v Ústí nad Labem. Proto se také zaměřujeme na pomoc především v našem regionu. Filozofií firmy ADLER je pomáhat hlavně těm, kterým krutá rána osudu postavila do cesty vážné překážky, a to je ve spojitosti s rakovinou bez diskuse. Touto nemocí netrpí pouze pacient sám, ale celá jeho rodina. Onkologické oddělení podporujeme šest let a celkem jsme již předali více než půl milionu korun,“ říká Martina Weberová.

Letitou spolupráci firmy Adler s ústeckou onkologií oceňuje také její primářka Martina Chodacká. „Pro naše pacienty je velmi důležitá. Díky finanční sponzorské podpoře firmy se podařilo, a dosud se i daří, výrazně zlepšovat prostředí zejména pro hospitalizované pacienty. Na každé lůžkové stanici byly vybudovány nové společenské místnosti, kde se pacienti mohou scházet a trávit čas se svými příbuznými nebo ostatními pacienty mimo nemocniční pokoje. Velmi si ceníme  podpory paní Liběny Rochové, která v posledních dvou letech  spolupracuje s firmou ADLER a osobně onkologické oddělení navštívila. Společným úsilím se podařilo vybavit všechny pacientské pokoje televizními přijímači s plochou obrazovkou a v neposlední řadě se podařilo vytvořit řadou interiérových doplňků velmi příjemné prostředí pro naše pacienty,“ komentuje spolupráci primářka Chodacká. 

A proč se staly ústředním titulem benefice právě Římské noci? „Především s ohledem na interpretaci intenzivního příběhu, který koresponduje se silou každého, kdo bojuje se zákeřnou nemocí. Jsme si také vědomi jedinečných a brilantních hereckých výkonů Simony Stašové a Oldřicha Víznera, přitažlivého děje plného silných emocí a vášní, smíchu a pláče, velkých zvratů. To vše chceme nabídnout i ústeckým divákům, které tímto co nejsrdečněji zveme. Pojďte s námi pomoci potřebným,“ dodává Martina Weberová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru