Zloděj se vloupal oknem do chaty, strážníkům se povedlo ho na místě zadržet
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí v půl sedmé ráno telefonoval na služebnu městské policie v Krásném Březně oznamovatel s tím, že má podezření na násilné vniknutí do jedné z chatek v zahrádkářské kolonii v ulici Turistická.

Na místo byla vyslána hlídka strážníků, která zde zjistila, že jedna z chatek má násilím otevřenou okenici a pachatel se možná ještě nachází uvnitř chaty. Při následné provedené kontrole chatky zde hlídka zadržela muže, který se k násilnému vniknutí hlídce doznal.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o trestný čin, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru