Dělník spadl ze střechy sedmipatrového domu, jako zázrakem přežil
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí krátce po desáté hodině dopoledne došlo u domu v Gagarinově ulici k neštěstí. Třiadvacetiletý dělník tu spadl ze střechy sedmipatrového panelového domu a vážně se zranil. Jako zázrakem ale pád přežil.

Záchranná služba zraněného muže odvezla do ústecké Masarykovy nemocnice, kde byl hospitalizován na jednotce intenzivní péče. Muž byl podle informací iDnes.cz po pádu při vědomí a se zdravotníky komunikoval.

"Pacient je s těžkými poraněními hrudníku a břicha hospitalizován na jednotce intenzivní péče ústecké Masarykovy nemocnice. Je při vědomí a není bezprostředně ohrožen na životě,“ uvedl Ivo Chrástecký, tiskový mluvčí Krajské zdravotní, a. s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru