Labuť krvácela z krku, měla v něm zaseknutý rybářský háček
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli, asi deset minut po půl osmé hodině ranní, telefonoval na tísňovou linku městské policie oznamovatel, který operátorovi sdělil, že u řeky Labe v lokalitě Vaňova se pohybuje po břehu labuť, která krvácí z krku. 

Na místo byla vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku, která na místě poraněnou labuť našla a pomocí odchytové sítě se ji podařilo odchytit. Poranění krku způsobil zaseknutý rybářský háček.

2310labut2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Strážníci labuť odvezli do městského útulku pro opuštěná zvířata, kde byla labuť ošetřena veterinářem a poté strážníci ptáka odvezli zpět k Labi, kde byla vypuštěna do volné přírody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru