Dopravní podnik v Ústí hledá nové řidiče autobusů a trolejbusů
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Inzerce na webových stránkách, výzvy na sociálních sítích, prezentace na trzích práce, to je jen malý výčet aktivit, kterými se snaží ústecký Dopravní podnik přilákat do své společnosti nové řidiče městské hromadné dopravy.

Jana Dvořáková z kanceláře generálního ředitele Dopravního podniku města Ústí nad Labem uvedla, že v současné době mají v pracovním poměru 238 řidičů městské hromadné dopravy. „Řidičů autobusů zaměstnáváme 102 a u trolejbusů je počet 136 řidičů. Plánovaný stav však máme na autobusy 105 a na trolejbusy 145 řidičů,“ dodala Jana Dvořáková. 

Řidič městské hromadné dopravy musí mít ukončené základní vzdělání, rejstřík trestů bez záznamu, výpis z evidenční karty řidiče – maximální bodové hodnocení 3 body, dobrý zdravotní stav. Důležitá je bezproblémová komunikace v českém jazyce, řidičský průkaz skupiny „D“ a profesní způsobilost pro skupinu „D“, vlastnictví řidičského průkazu České republiky, profesionální chování a příjemné vystupování, loajalita, odolnost vůči stresu, asertivita, zodpovědnost, pečlivost.

Dopravní podnik města Ústí nad Labem novým řidičům nabízí zázemí stabilní společnosti, práci na hlavní pracovní poměr s fondem pracovní doby 40 hodin/týdně, směnný provoz, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní/životní připojištění, stejnokrojové vybavení, stravenky, flexipassy, jízdní výhody pro zaměstnance a rodinné příslušníky, příspěvek na rekreaci dětí do 15 let, mzdu odpovídající pracovnímu nasazení a možnost získání požadované kvalifikace (ŘP skupiny „D“ a profesní způsobilosti pro skupinu „D“) prostřednictvím vlastní autoškoly.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru