Ústečtí kriminalisté zadrželi dealera heroinu. Měl u sebe desítky sáčků s drogou
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým kriminalistům se společně s policisty z obvodního oddělení podařilo zadržet dealera heroinu.

Kriminalisté již delší dobu měli tento případ rozpracovaný a po sesbírání a vyhodnocení veškerých informací se jej podařilo dotáhnout ke zdárnému konci.

"Při dopravní kontrole kriminalisté společně s policisty v centru města zastavili 52letého řidiče, u kterého při prohlídce vozidla nalezli 53 plastových sáčků s heroinem a léčiva Subutex. Muž byl následně zadržen a v současné čelí obvinění z trestného činu Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let.

Speciální "toxi" tým byl zřízen před třemi lety na ústeckém územním odboru Policie České republiky. Kriminalisté realizují případy na celém Ústecku, kdy mají velice dobré úspěchy. V letošním roce zrealizovali 17 případů, ať už se jedná o odhalení pěstíren, výroby nebo distribuce drog. Odhalení drogové trestné činnosti vyžaduje delší časový úsek a rovněž i operativní náročnou práci pro kriminalisty.

2010dealer1Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru