Krásné Březno – Dobrá práce, těmito dvěma slovy se dá charakterizovat jednání krásnobřezenských policistů při objasnění série vloupání do zahradních chat. Strážcům zákona se povedlo chytit nenechavce přímo při činu.

Jak uvedla mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová, jednalo se o pětatřicetiletého nenapravitelného muže, který byl již v minulosti za majetkovou trestnou činnost již odsouzen. „Policisté ve chvíli, kdy došlo k několika vloupáním, tak se na danou oblast zahrádkářských kolonii zaměřili. A tato činnost se jim vyplatila. V nočních hodinách v jedné zahrádkářské kolonii v ulici Na Vinici zadrželi pachatele přímo při činu. Při následném výslechu se potvrdilo, že má na svědomí dalších osm chat. Svým jednáním způsobil škodu kolem 27 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost již odsouzen, tak mu v současné době za trestný čin Krádež, Porušování domovní svobody a Poškozování cizí věci hrozí trest odnětí svobody až do výše tří let,“ dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru