Ústí nad Labem – Pro zlepšení orientace pro Ústečany, kteří mohou volit, vytvořil ústecký magistrát speciální aplikaci, která voliči ukáže volební místnost. Mapovou aplikaci připravilo oddělení GIS Magistrátu města Ústí nad Labem.

„Aplikace po zadání adresy (ulice + číslo popisné) ukáže volební místnost, která přísluší zadané adrese. Seznam volebních místností byl zpracován na základě podkladů získaných od úřadů městských obvodů města Ústí nad Labem,“ uvedla mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová. 

Informace o adresách a volebních okrscích jsou aktuální k 30. září letošního roku. Jako podkladovou mapu lze zvolit barevnou nebo černobílou všeobecnou mapu nebo leteckou mapu z roku 2017. Odkaz na aplikaci.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru