Ústí nad Labem – Po třiadvaceti letech ukončila svou činnost známá ústecká diskotéka Music Club Družba. Na facebookovém profilu podniku to oznámil majitel Roman Holárek.

„Zákaz kouření, nesmyslné vládní nařízení ničí tyto podniky. Otvírací doba tohoto podniku byla 21.00 - 05.00 hodin. Tento prostor je jeden a půl patra pod zemí, kolik lidí bude chodit ven, aby si dalo to své cigárko. Prosím, všechny hosty, kteří navštěvovali tento podnik, aby si pamatovali tento den. Vše jednou začíná a jednoho dne vše končí. Už nikdy to nebude tak, jak to bývalo, ale vzpomínky nám nikdo nevezme,“ napsal na sociální síť Roman Holárek. 

Zprávu během dvaceti hodin od jejího zveřejnění sdílely téměř dvě stě uživatelů sociální sítě Facebook. Názory na ukončení známé ústecké diskotéky se však v diskuzi různí. 

Protikuřácký zákon je mediální zkratka zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek. Jeho hlavním cílem je posílení ochrany před zejména zdravotními škodami působenými návykovými látkami s důrazem na ochranu zdraví dětí a mládeže. Platit začal 31. května 2017, v den, který je již tradičně Světovou zdravotnickou organizací (WHO) vyhlašován jako Světový den bez tabáku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru