Ústí nad Labem – Příležitost dělá zloděje, tak by se dal charakterizovat případ, kterým se v současné době zabývají všebořičtí policisté. Zatím co si řidička odskočila do školky, odložené cenné věci přilákaly nenechavce.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že k vloupání do auta došlo v úterý krátce před půl sedmou hodinou ráno ve Skoroticích v ulici 5. Května. „Poškozená přišla o telefon, klíče a peněženku s doklady. Způsobená škoda na vozidle Kia Ceed je 20 tisíc korun a na odcizených věcech 24 tisíc korun,“ doplnila policistka. 

Policisté opakovaně upozorňují motoristy, že auto není trezor. „Scénář je vždy stejný. Žena zaparkuje před školkou, ve vozidle nechá na přední sedačce svou kabelku a rychle odvádí své dítě do školky. K jejímu překvapení, kdy se za pět minut vrací, tak spatří rozbité přední okno u vozidla a kabelku pryč,“ upozorňuje Veronika Hyšplerová. 

Lidé by měli mít své osobní doklady a věci při sobě, je lepší okradení předcházet, než řešit jeho následky. Když už dotyčný ví, že si nebude moci vzít věci sebou, je lepší před příjezdem na místo parkování je odložit do zavazadlového prostoru, aby zbytečně nelákaly zloděje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru