V ústecké nemocnici zemřela pacientka, může za to prý nehoda na rentgenu
Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Policisté se zabývají úmrtím osmdesátileté ženy v ústecké nemocnici.

V dopoledních hodinách bylo policistům oznámeno úmrtí 80leté pacientky na oddělení rentgenu Masarykovy nemocnice. „Případ si převzali kriminalisté z územního odboru v Ústí nad Labem. Vzhledem k tomu, že vyšetřování je na začátku, nebude policie zveřejňovat bližší informace,“ sdělila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Média zatím zveřejnila několik informací: TN.cz se odvolávají na zprávu České tiskové kanceláře, v níž se podle televizního serveru hovoří o pádu kusu rentgenu na pacientku. Regionální Deník rovnou píše, že „pacientku zde při běžném vyšetření zabil diagnostický přístroj.“

Přístroj, který nehodu způsobil, byl na radiodiagnostické oddělení ústecké Masarykovy nemocnice instalován a uveden do provozu v prosinci 2015 a vztahuje se na něj tříletá záruční doba. Dne 21. června 2017 prošel bezpečnostně technickou kontrolou bez závad.

Více zde

{article 25109}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru