Opilá žena za volantem měla skoro dvě a půl promile. V autě vezla malého chlapce
Ilustrační foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí krátce po čtvrté hodině odpolední byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Na Kohoutě. Oznamovatel operátorovi na lince městské policie sdělil, že z vozidla tu vystoupila mladá žena s malým chlapcem a se psem a jeví známky opilosti.

Oznamovatel měl obavu, že s vozidlem znovu pojede. Při příjezdu hlídky na místo si strážníci všimli ženy, která dávala do vozidla psa, vzápětí sama nastoupila a rozjela se směrem do ulice Plynárenská. Z tohoto důvodu hlídka zmíněné vozidlo zastavila na křižovatce ulic Na Kohoutě a Plynárenská.

Strážníci si všimli na zadním sedadle sedícího asi pětiletého chlapce, který sice seděl v autosedačce, ale nebyl připoután bezpečnostním pásem. Při rozhovoru se strážníky žena jevila známky opilosti a díky tomuto stavu měla velký problém vyndat z kabelky své doklady. Na dotaz strážníků, zda před jízdou nepožila alkohol nebo jinou návykovou látku žena odpověděla, že byla u rodičů na obědě, kde vypila pouze dvě sklenky vína. Z těchto důvodů byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která ženu podrobila dechové zkoušce, která u jmenované odhalila 2,49 promile alkoholu v dechu. Celý případ si převzala k dořešení Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru