V nočních hodinách kradl benzín ze zaparkovaného auta, strážníci mu to ale překazili
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek krátce před ruhou hodinou v noci prováděla hlídka strážníků pochůzkovou činnost v Neštěmicích, kde si v ulici Na Sklípku všimla podezřele zaparkovaného auta, u kterého byly otevřené přední dveře u spolujezdce, navíc bylo na těsno zaparkované u jiného auta.

Když se hlídka k vozidlu přiblížila, že ve vozidle sedí na místě spolujezdce muž, který ze strážníků neměl očividně žádnou radost. Dále bylo zjištěno, že u jednoho z vozidel je zastrčená hadice do benzinové nádrže, která byla u hrdla omotána reflexní vestou.

2509benzin

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Na dotaz strážníků, co zde provádí, odpověděl, že si chtěl z tohoto vozidla vzít benzín. Na místo byla přivolána Policie ČR, která si případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru