Výherci vstupenek do Cirkusu Humberto
Ilustrační foto. Zdroj: Cirkus Humberto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Velkou podívanou nabízí od čtvrtka na travnaté ploše v blízkosti ústecké Masarykovy nemocnice Cirkus Humberto. Jak uvedl Hynek Navrátil, ředitel cirkusu, jen za první dva dny navštívilo představení necelých tisíc návštěvníků.

Redakce on-line deníku E – Ústí.cz si ve spolupráci s Cirkusem Humberto připravila soutěž o volné vstupné pro dvě osoby. Kvízová otázka zněla: Jak se jmenuje herec, který ztvárnil roli jedné z hlavních postav - Vaška Karase v dětském věku ve velmi úspěšném televizním seriálu Cirkus Humberto? Správná odpověď je: Pavel Mang.

Na redakční e-mail přišly desítky správných odpovědí. Štěstí se usmálo na šestici soutěžících. Vylosovanými výherci jsou: Lenka Nechutová, Milada Bozáňová, Tomáš Jakša, Hana Petráčková, Radana Stanková a Pavel Bečvář. Blahopřejeme.

V Ústí nad Labem Česko-slovenský Cirkus Humberto své šapitó rozprostřel od 21. září do 1. října letošního roku. Na návštěvu Ústečanů se těší zvířátka z různých koutů světa jako například africké zebry, koně, medvědi, velbloudi, lvi, africké slonice a další. Představení v sobotu a neděli probíhá od 16.00 hodin, pondělí a úterý je volný den. Ve středu až pátek začíná od 17.00 hodin, příští sobotu od 16.00 hodin a poslední den, tedy v neděli 1. října od 11.00 hodin dopoledne. Na návštěvníky čeká největší cirkusový stan v republice, který pojme až 1100diváků.

Hlavní program:

Úvod - Historický Fenomén 2017
Drezúra somálských lvů - Hynek Navrátil junior
Klauniáda - Mr. Chap (Polsko)
Nožní žonglér - Ludwig (Česká Republika)
Odvážné triky na vertikálním laně - Andrea Vegh (Maďarsko)
Ekvilibristika - Hynek Navrátil junior
Klauniáda - Mr. Chap (Polsko)
20 kusů exotických zvířat Vám předvedou Navrátilovi
Drezúra Afrických slonů - Ronald Spindler (Německo)

Přestávka

Veselá drezúra Královských pudlů
Vzdušná akrobacie na kruhové hrazdě - Otilia (Mexiko)
Tempo žonglér - Steven a Alione Munoz (Portugalsko)
Klauniáda - Mr. Chap (Polsko)
Drezúra hnědých medvědů - Navrátilovi
Vzdušná akrobacie na létajících popruzích - Ludwig (Česká Republika)
Quick Change - Duo Euro Latin (Kolumbie)
Velké finále 2017

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru