V ústecké Masarykově nemocnici úspěšně proběhla odstávka dodávky elektrické energie
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V areálu Krajské zdravotní v ústecké Masarykově nemocnici se v uplynulých hodinách uskutečnila plánovaná odstávka z důvodu opravy havárie na hlavním přívodu elektrické energie. Začala 22. září v 16.00 hodin a odborné firmě se podařila oprava již v noci z pátku na sobotu 23. září 2017.

Ačkoli byl předpoklad ukončení odstávky do dnešních 18.00 hodin, hotovo bylo již v jednu hodinu v noci a nemocnice tak mohla najet na běžný režim dodávky elektrické energie v celém areálu na Severní Terase. „Děkuji řediteli zdravotní péče nemocnice Josefu Liehnemu, za technický úsek Pavlu Rejholcovi a všem, kdo se na přípravě, zajištění a průběhu náročné akce, která nemá v historii Masarykovy nemocnice obdoby, podíleli. Poděkování patří i odborné firmě, která opravu provedla,“ vyzdvihl Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní.

„Děkuji zaměstnancům Masarykovy nemocnice, kteří se podíleli na přípravě celé akce a následně na její realizaci, rovněž děkuji veřejnosti, že respektovala všechna omezení, která jsme museli v době akce učinit,“ zdůraznil MUDr. Josef Liehne, ředitel zdravotní péče ústecké Masarykovy nemocnice.

„Chtěl bych poděkovat dalším nemocnicím Krajské zdravotní za součinnost a Zdravotnické záchranné službě Ústeckého kraje za spolupráci během této náročné akce,“ řekl Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní.

Více se o již proběhlé odstávce dočtete zde.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru