Jatka na kolejích: Vlak v Ústí najel do stáda divokých prasat
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý krátce před půl osmou hodinou ranní volal oznamovatel na městskou policii s tím, že v ulici Děčínská u čističky odpadních vod leží zřejmě sražené divoké prase. Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že tu jsou dokonce tři mrví divočáci.

Vzhledem ke stavu bezvládných těl hlídka usoudila, že prasata nejspíše srazil projíždějící vlak. Proto byla provedena kontrola železniční trati, kde strážníci našli dalších šest mrtvých prasat. Na místo pak byli přivlání myslivci z místní honitby a drážní hasiči.

2009prasata

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Společnými silami pak všechna uhynulá zvířata odstranili z vozovky i kolejí. Další přivolaná hlídka strážníků pak usměrňovala provoz až do doby, kdy byla všechna mrtvá zvířata odvezena.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru