ČTENÁŘI POZOR: Kvůli nenechavci budou muset pacienti mířící do ústecké nemocnice vyhledat okolní zdravotnické zařízení
Ilustrační snímek. Zdroj foto: Zoo Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Krajská zdravotní, pod níž spadá ústecká Masarykova nemocnice, musí v pátek 22. září od 14.00 hodin do soboty 23. září 18 hodin uskutečnit v hlavním areálu na Bukově plánovanou odstávku z důvodu opravy havárie na hlavním přívodu elektrické energie. Nemocnici v tento čas budou zásobovat elektrickou energií pouze záložních zdroje, což si vyžádá zásadní omezení provozu na všech zdravotnických pracovištích.

Důvodem odstávky je nutná oprava přívodních kabelů, které jsou v majetku Krajské zdravotní a společnosti ČEZ. Kabely poškodili neznámí pachatelé tak, že je nutné je vyměnit. Případ vyšetřuje Policie České republiky.

Podle charakteru onemocnění budou lékaři již od pátku 8.00 hodin odklánět  pacienty do sousedních nemocnic v rámci Ústeckého kraje nebo do specializovaných center v Praze nebo Liberci. To si vyžádá velmi úzkou a náročnou spolupráci se Zdravotnickou záchrannou službou Ústeckého kraje, na převozu pacientů se bude spolupodílet dopravní služba Krajské zdravotní.

Společnost Krajská zdravotní žádá pacienty, z okresu Ústí nad Labem, kteří budou vyžadovat vyšetření či ošetření pro úraz nebo náhlé zhoršení zdravotního stavu, pokud jim to zdravotní stav dovolí, aby vyhledali ošetření v nemocnicích v Děčíně a Teplicích.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru