VIDEO: Další hazardér za volantem! Chlumeckým policistům ujížděl až 165 kilometrovou rychlostí
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Chlumec - Počátkem týdne kolem jedenácté hodiny v noci chlumečtí policisté na Ústecku pronásledovali dalšího opilého řidiče za volantem. Nyní zveřejnili video z honičky.

Na začátku 33letý řidič vozidla Škoda Octavia při silniční kontrole policistům zastavil. Ve chvíli, kdy policisté k vozidlu přistupovali, tak se rozjel a začal vysokou rychlostí ujíždět. Policisté ho začali pronásledovat. "Po zhruba 12kilometrovém pronásledování, kdy řidič svou bezohlednou a nebezpečnou jízdou v několika případech ohrozil ostatní řidiče, další policejní hlídka vytvořila na silnici zátaras a řidiče se podařilo zatavit," uvedla Veronika Hyšplerová, mluvčí policistů na Ústecku.

Při dechové zkoušce nadýchal přes 1,45 promile a ještě ke všemu usedl za volant i přes to, že má vysloven zákaz řízení všem motorových vozidel.

"Nejenom, že se řidič v některých místech řítil až 165 kilometrovou rychlost, ale ve vozidle ve vozidle nebyl sám," dodala mluvčí.

https://www.youtube.com/watch?v=a0wIFbyW1oc

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru