Cestující bez jízdenky na sebe prozradí, jakou výmluvu využili při přistižení revizorem
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dopravní podnik města Ústí nad Labem si pro své cestující připravil druhou část kampaně informační a marketingové kampaně, ve které bude prezentovat ty nejzajímavější výmluvy ,,černých pasažérů“.

V první etapě byla za pomocí nevšedních ilustrací veřejnosti představena přeprava v MHD jako služba, za kterou se musí platit, stejně jako za ostatní služby. Druhá etapa prezentuje nejzajímavější výmluvy „černých pasažérů“, kterými komentovali svoji jízdu bez platného jízdního dokladu. Dopředu je třeba upozornit, že tyto výmluvy jsou skutečné a pracovníci přepravní kontroly se s nimi běžně setkávají. „Do této etapy bychom chtěli zapojit i veřejnost, která využívá nebo využívala městskou hromadnou dopravu (MHD). Na facebookové stránce Dopravního podniku města Ústí nad Labem vyhlásíme soutěž o nejzajímavější výmluvu, kterou se cestující snažili vymluvit revizorovi v době přepravní kontroly, když cestovali bez platného jízdního dokladu. Nejlepší výmluva, která získá nejvíce ,,like“ vyhraje měsíční průkazku do zóny 101. Druhá a třetí nejlepší výmluva obdrží reklamní předměty,“ uvedla Jana Dvořáková z ústeckého Dopravního podniku. Soutěž startuje 7. září a potrvá 5. října 2017.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru