Skupinka mladíků si nahlas pouštěla hudbu, jeden z nich skončil v poutech na policii
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 30. srpna asi dvacet minut po desáté hodině večer byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do Městských sadů, a to na žádost občana, který si stěžoval na skupinu mladíků. Ti zde pouštěli nahlas hudbu.

Po příjezdu hlídky na místo se zde nacházela skupina hlučících mladých lidí, které strážníci upozornili na jejich protiprávní jednání, ale ti na jejich výzvy ke ztišení reprodukované hudby nereagovali, naopak jeden z mladíků hudbu ještě zesílil.

Strážníci opětovně vyzvali mladíka ke ztišení hudby, ale ten na výzvu reagoval tím způsobem, že přistoupil ke strážníkovi a začal mu před obličejem šermovat rukama. Hlídka muže vyzvala k prokázání totožnosti, ale ten jim začal vulgárně nadávat a ve svém protiprávním jednání dál pokračoval. Tohoto jednání dotyčný nezanechal ani po opětovné výzvě, proto byl hlídkou zpacifikován a nakonec skončil v poutech na Policii ČR. Jmenovaný bude dořešen u příslušné přestupkové komise.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru