Pro skříně od obchodního řetězce Ikea už nemusíte do Prahy. V Ústeckém kraji přibydou dvě nová výdejní místa
Foto: IKEA
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Oblíbená skandinávská společnost Ikea o tevírá další z nových výdejních míst, a to v Mostě a v Chomutově. Objednávat zboží s doručením do těchto mobilních výdejních míst mohou zákazníci na webu IKEA.cz. 

 

„Zákazníkům prostřednictvím mobilních výdejních míst v Chomutově a Mostě chceme usnadnit nakupování v IKEA. Nabízíme jim další možnosti si vybrat, kde a kdy si mohou objednávky vyzvednout,” říká Jiří Kuča, ředitel obchodního domu IKEA Zličín, který bude výdejní místa zásobovat.

Zákazník, který si zboží objedná na webu IKEA.cz a zvolí si službu Klikni a vyzvedni, má nově u rozměrnějších zásilek na výběr možnost vyzvednutí právě v Chomutově a Mostě. Výdej objednávek v Chomutově bude probíhat z přistaveného nákladního vozu na parkovišti u S1 Center na adrese Obchodní zóna 266, Otvice, a to každou středu a neděli od 16 do 17 hodin.

V Mostě si budou moci zákazníci své objednávky vyzvedávat na parkovišti u S1 Center na adrese Chomutovská 1316 každou středu a neděli od 18 do 19 hodin. 

Vůz bude viditelně označen a přesné souřadnice místa, kde bude parkovat, najdou zákazníci na webu IKEA.cz. Lokality jsou dobře dostupné pro zákazníky z regionu, kteří už tak za nákupy v IKEA nebudou muset dojíždět do Prahy. Ušetří tak téměř 200 kilometrů a dvě hodiny na cestách.

Poplatek za službu je odstupňován podle celkové ceny objednávky. Začíná na 99 Kč pro objednávky do 1 500 korun a maximální poplatek je 199 Kč u objednávek nad 3 000 korun. Ve srovnání s doručením přímo do bytu tak zákazníci při využití mobilního výdejního místa výrazně ušetří.

Do 31. července navíc členové věrnostního klubu IKEA Family mohou využít akční nabídky, kdy při objednávce nad 1 500 korun zaplatí za vyzvednutí jen symbolickou korunu. 

Provozovat mobilní výdejní místa bude logistická společnost HRAL.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru