Neviděli jste tohoto muže? Soud na něj vydal zatykač a policie vyhlásila pátrání
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Teplice – Policie České republiky vyhlásila celorepublikové pátrání po Romanovi Machovi. Na jmenovaného vydal Okresní soud v Mostě příkaz k zatčení.

Čtyřiačtyřicetiletý muž bydlí na Teplicku. „Hledaného chtějí vyslechnout policisté, kdy je podezřelý z další majetkové trestné činnosti, kterou páchá po celé České republice," vysvětlila policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Policie se proto obrací na veřejnost s žádostí, aby jí předala poznatky k pobytu nebo výskytu uvedené osoby na linku 158 případně na nejbližším oddělení Policie České republiky.

Roman Zach je vysoký přibližně 175 cm, stáří odpovídá vzhledu, na pravé tváři má mateřské znaménko. Dle policejní databáze není muž nebezpečný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru