Smutná zpráva pro ústecký fotbal. Mezi účastníky tragické nehody byli i členové mládeže fotbalového klubu
Tragická pondělní nehoda na silnici I/62 mezi Ústím a Děčínem. Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Ústecko - Fotbalový klub FK Ústí nad Labem na své facebookové stránce zveřejnil informaci, že mezi účastníky tragické nehody na silnici I/62 mezi Děčínem a Ústím nad Labem byli také členové mládežnických týmů klubu.

V jednom z havarovaných vozů seděli tři mladí sportovci z fotbalového klubu FK Ústí nad Labem. Podle zpravodajského serveru CNN Prima News přišel při dopravní nehodě o život dospělý muž a dítě. „Další dvě nezletilé osoby jsme převezli pozemní posádkou do ústeckého traumacentra,“ uvedl pro CNN Prima News mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

O tragické nehodě jsme informovali v pondělí ZDE. Vzhledem ke zdravotnímu stavu účastníků a probíhajícímu vyšetřování nemůže klub zveřejnit další informace.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru