AKTUÁLNĚ: Sněhová kalamita v Ústeckém kraji! Zranění lidé, stojí dálnice, stala se řada nehod
Havárie na Teplicku. Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Předpovídané sněžení znovu dorazilo na severozápad republiky, a to i do jeho níže položených částí. Působí to komplikace zejména v dopravě.

„Jednotka hasičů ze stanice Teplice vyjela v ranních hodinách k dopravní nehodě osobního auta v Teplicích - Nové Vsi. Auto skončilo na střeše. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Hasiči mu poskytli předlékařskou pomoc a předali jej Zdravotnické záchranné službě,“ uvedl Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje k havárii, která blokovala silnici Most – Bílina – Teplice.

Ráno byla neprůjezdná silnice I/7 v 81. km u Spořic ve směru na Německo z důvodů uvízlých nákladních vozidel na namrzlé vozovce. „Silnice je opět průjezdná,“ informuje přibližně v půl deváté ráno Ředitelství silnic a dálnic o situaci na výpadovce z Chomutova do Saska.

„Dálnice D8 ve směru na SRN je od 69 km zcela uzavřena z důvodu kolony, která vznikla v důsledku povětrnostních podmínek. V opačném směru je dálnice průjezdná jen v pravém jízdním pruhu. Dbejte zvýšené opatrnosti, nehody řešíme od rána po celém kraji,“ uvedla Policie ČR k dopravní situaci v Ústeckém kraji.

Podle dopravního zpravodajství policie jsou ve chvíli vydání článku nehody v ústecké ulici Osvoboditelů, v Krušnohorské u Normy, v Chabařovicích najelo auto do sloupu, v Teplicích havarovala dvě auta v Přítkovské ulici, v Třebenicích na Litoměřicku jsou na Havlíčkovo náměstí tři nabourané vozy, tři vozidla jsou havarovaná také v Kostomlatech pod Milešovkou na Hlavní ulici. V Chomutově je srážka dvou aut v Březenecké ulici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru