Máte neopravený dvoupatrový rodinný dům v Ústeckém kraji? Právě takový hledají filmaři!
Takovýhle typ domu hledají filmaři pro natáčení. Foto zdroj: FCB Filmová kancelář Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Filmová kancelář Ústeckého kraje hledá pro natáčení celovečerního filmu režiséra Dana Svátka podle stejnojmenné knihy Michaely Duffkové "Zápisník alkoholičky" hlavní lokaci - dvoupatrový rodinný dům v Ústeckém kraji.

Jedná se o dům před rekonstrukcí, postavený v 70. až 90. letech, ne novostavba. Dům by měl stát ideálně na kraji vesnice či na samotě, nedaleko lesa.

V domě bydlí hlavní hrdinka, s manželem a dítětem obývá horní nedodělané patro, dolní patro obývají tchán s tchýní.

Pokud vlastníte/obýváte podobný dům a jste ochotni ho pronajmout na natáčení (honorováno), posílejte své tipy na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Poloha v okresu Louny, okresu Litoměřice, blízko dálnice na Prahu, nebo u hranice se Středočeským krajem je pro filmaře výhodou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru