Ústí zve na projednání k regeneraci sídliště zadního traktu Masarykovy ulice
Zdroj: www.uti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Veřejné projednání ukončení 3. fáze plánu regenerace sídliště zadního traktu ul. Masarykova proběhne v pondělí 13. února v zasedací místnosti zastupitelstva od 16.30 hodin.

Veřejnosti a orgánům státní správy bude představen plán regenerace včetně navrhovaných úprav, nákladů jednotlivých úprav (odhadované náklady, propočty) v souladu s etapizací, vyčíslení možných následných zisků, časový postup úprav (dodržení etapizace), návrh způsobu financování úprav v jednotlivých letech a upřesnění zdrojů financování.

Cílem plánu regenerace sídliště je najít řešení aktuálních problémů území, navrhnout řešení dopravní situace ve smyslu efektivního a funkčního řešení (obytná zóna, technický stav komunikací a schodišť, odvodnění) včetně pěší zóny. Nedílnou součástí plánu regenerace je návrh řešení zeleně, kontejnerových stání, veřejného osvětlení, návrh vhodných volnočasových aktivit a nového mobiliáře.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru