Strašná závislost: Matka ze severočeského města se drog nevzdá ani kvůli malým dětem
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Jak strašná může být závislost na drogách, dokazuje případ matky dvou malých dětí z menšího města v Ústeckém kraji, která se nedokáže závislosti zbavit, přestože má děti ve své péči.

O případu informovali strážníci tamní městské policie. Podivného chování ženy, která vypadala jako silně opilá, si všimla svědkyně v Podkrušnohorské ulici v Litvínově poblíž Pietního parku. Strážníci ženu s dětmi odvezli na služebnu městské policie, kde ji podrobili testům. Na alkohol byly sice negativní, přítomnost drog nicméně potvrdila.

Přivolaná pracovnice sociálního odboru kontaktovala babičku dětí, která si dvouleté a pětileté vnouče odvedla k sobě domů. Matku strážníci propustili s tím, že se druhý den musí zastavit u pracovnice OSPOD, kde budou řešit péči o děti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru