Na balkoně vypukl požár, nejspíš od nedopalku z cigarety. Jako první na místo dorazili strážníci
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 6. prosince v půl desáté večer telefonoval na tísňovou linku městské policie oznamovatel, který operátorovi sdělil, že v ulici Masarykova na jednom z balkónů zřejmě hoří. Operačním střediskem byly na místo neprodleně vyslány dvě hlídky strážníků a hlídka ze skupiny operačního zákroku, které se na dané místo dostavily během tří minut.

Zde bylo zjištěno, že se skutečně oznámení zakládá na pravdě a na jednom z balkónů vypukl požár. Hlídky neprodleně vstoupily do objektu a po pár vteřinách lokalizovaly byt, kde došlo k požáru. Strážníci se po chvilce dozvonili na mladíka, který si byl na balkóně zakouřit a poté zřejmě na chvíli usnul a jedním z nedopalků došlo k zahoření ratanového křesla, umístěného na balkóně. Strážníci na místě vlastními prostředky oheň uhasili a jen díky všímavému občanovi, který celou věc nahlásil ​a díky bleskovému zásahu strážníků, nedošlo k žádnému většímu požáru. Oheň poničil mimo ratanového křesla ještě pár drobných věcí, odložených na balkóně majitelem bytu. Celý prostor zahoření si poté od strážníků převzali přivolaní hasiči.

0812pozarulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru